Hej! Vad kul att du hittat hit!

Mitt namn är Helena Arvidsson, jag är verksamhetschef och en av grundarna till Tala förskolor. Verkligen kul att just du hittade till vår hemsida!

I samband med att jag skulle välja förskola till mitt första barn upptäckte jag hur svårt det var att hitta en förskola som mötte mina förväntningar. Precis som alla föräldrar vill jag att mitt barn ska gå på världens bästa förskola, där barnet får känna sig tryggt och utvecklas till sitt bästa jag. Vikten av att personalen ges förutsättningar att göra ett bra arbete med barnen blev tydligt för mig. Därför inspirerades jag till att starta en egen förskola som möter dessa förväntningar.


Tala Förskolor arbetar utifrån Reggio Emilia pedagogiken (läs mer under vår pedagogik) för att vi tror på det kompetenta barnet som behöver ges förutsättningar för att utvecklas. Tala Förkolor har en stark tro på att personalens välbefinnande är avgörande för barnens trivsel, lärande och utveckling. Vi tror också att en sund kultur i personalgruppen en nyckel för att uppnå hög kvalitet. Tala Förskolor är medvetna om det livspussel alla föräldrar behöver hantera. Vi har en förståelse för att vissa dagar är svårare än andra. Vi vill därför underlätta för dig som förälder genom en enkel och tydlig kommunikation (läs mer under för dig som förälder).

Bli en del av Tala

Hos oss är du med på en spännande och betydelsefull resa. En resa i skapandet av Sveriges bästa förskola, men också en resa kring varje barns utveckling i livet. Att välja rätt arbetsgivare är minst lika viktigt som att rekrytera rätt arbetstagare. Vi vill att du ska känna att du väljer rätt. Till stor del handlar rekrytering om att hitta personer med samma mål, värderingar och visioner. Grunden för att barnen ska få en bra förskola är att de möts av engagerade vuxna som ger dem rätt förutsättningar till utveckling. För att hitta och behålla engagerade medarbetare är vi medvetna om att vi som arbetsgivare har ett stort ansvar. Vi ser och hör vår personal.

Vill du känna att du gör skillnad och är viktig; hör av dig till oss så kan vi prata mer om hur resan ska se ut.